binnenhuisarchitectuur
 

Binnenhuisarchitectuur maakt het mogelijk om uw interieur helemaal aan te passen aan de wensen van u en uw klanten. Zo wordt een huis een thuis, een hotelkamer intiem, bevordert de inrichting van een kantoor het prestatievermogen van uw werknemers en kunt u de functionaliteit van een ruimte vergroten. Vaak wordt de waarde van een interieur onderschat, maar kleur, verlichting, vormen en materialen kunnen een leef- en werkomgeving creëren waarin u, uw werknemers en uw bezoekers zich thuis voelen.

Een interieur op maat zorgt ervoor dat uw wensen en behoeftes vervuld worden. Binnenhuisarchitect Toine van den Berg biedt u de nodige ondersteuning tijdens het bouwen en renoveren van ruimtes en staat voor u klaar als u behoefte heeft aan interieur advies. Verder zal Van den Berg Design interieurarchitectuur ervoor zorgen dat u inzicht krijgt in de plannen die worden bedacht en uitgevoerd. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een hippe look of een meer klassieke uitstraling, Toine van den Berg ontwerpt voor u een interieur op maat.

Zowel de particuliere als de commerciële branche is geholpen met de professionele binnenhuisarchitectuur van Toine van den Berg. Van den Berg Design interieurarchitectuur staat u graag te woord over de mogelijkheden bij een project en helpt u bij het bedenken van een totaalconcept of door het geven van een passend interieur advies, zodat u een interieur op maat krijgt.

Voor meer informatie over onze binnenhuis architecten, interieur stylisten, Toine van den Berg of interieur advies voor particulieren, hotels en bedrijven neemt u contact op via 0031(040)2838666 of mail naar info@vandenbergdesign.nl

 
  
 
 
 
 
Van den Berg design    Heytvelden 21    5673KH Nuenen     0031(040)2838666    info@vandenbergdesign.nl