Interieuradviezen
 

Een passend interieuradvies is uitermate belangrijk tijdens een verbouwing of bouwproject. Van den Berg Design interieurarchitectuur kan u in deze behoefte voorzien. Door zijn jarenlange ervaring met binnenhuisarchitectuur is Toine van den Berg uitermate geschikt om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw woondromen. Zijn architectenkantoor levert diensten aan zowel particulieren als bedrijven, waaronder hotels en kantoorpanden. Door een passend interieuradvies wordt het mogelijk om een unieke ruimte te creëren.

Bij het geven van interieuradvies is het belangrijk om rekening te houden met het uiteindelijke doel van een ruimte. Wordt er gegeten, vergaderd of hard gewerkt? En er worden vragen gesteld als: Welke kleuren zijn geschikt? Hoe heeft verlichting invloed op de sfeer? En, welke materialen passen het beste bij het beoogde eindresultaat?

De werkzaamheden van een binnenhuisarchitect en interieur stylist lopen zeer uiteen en bij veel projecten is het mogelijk om ons team à la minute in te schakelen. Richt verschillende ruimtes in naar gelang uw karakter, gevoel en wensen. Aangezien vorm en verlichting ook meespelen bij het bepalen van een sfeer wordt dit meegenomen bij het interieur ontwerp. Binnenhuisarchitect Toine van den Berg schakelt een professioneel team van specialisten in om u te ondersteunen en te begeleiden. Wat uw wensen en behoeftes ook zijn, of u nu particuliere klant, hoteleigenaar of CEO van een bedrijf bent, u kunt altijd terecht bij Van den Berg Design interieurarchitectuur voor een passend interieuradvies.

Voor meer informatie over onze binnenhuis architecten, interieur stylisten, Toine van den Berg of interieur advies voor particulieren, hotels en bedrijven neemt u contact op via 0031(040)2838666 of mail naar info@vandenbergdesign.nl

 
  
 
 
 
 
Van den Berg design    Heytvelden 21    5673KH Nuenen     0031(040)2838666    info@vandenbergdesign.nl