Interieuradvies
 

Het geven van passend interieur advies is een van de belangrijkste taken van een binnenhuis architect bij het inrichten van een interieur. Om een ruimte op te frissen zijn soms slechts enkele aanpassingen nodig. Kleine veranderingen kunnen een ruimte dikwijls een nieuwe uitstraling geven. Een verandering in lichtspel of een andere indeling kan geheel nieuwe lijnen creëren in een ruimte. Van den Berg Design interieurarchitectuur kan u tijdens het inrichten van een interieur helpen uw ideeën om te zetten in de realiteit.

De inrichting van een interieur kan de stemming van mensen beïnvloeden. Kleuren, licht en lijnen binnen een ruimte helpen dan ook de sfeer te bepalen. Een interieur stylist geeft u interieur advies op maat over deze zaken om zo het maximale uit een ruimte te halen, terwijl er toch nog gefocust wordt op zaken als persoonlijke voorkeur en functionaliteit. Interieur advies blijkt ook heel nuttig vlak voor de verkoop van een woning. Zeker in deze tijden kan het de waarde en aantrekkelijkheid van een woning flink vergroten.

Vakkundig interieur advies van een ervaren binnenhuis architect en interieur stylist draagt bij aan een ontspannen en prettige interieur verandering. Uw wensen komen tot uiting en u krijgt als eindresultaat een ruimte waarmee u gelukkig kunt zijn. Zowel particulieren als commerciële instellingen zijn bij Toine van den Berg Design interieurarchitectuur welkom en iedereen krijgt een interieur advies op maat.

Voor meer informatie over onze binnenhuis architecten, interieur stylisten, Toine van den Berg of interieur advies voor particulieren, hotels en bedrijven neemt u contact op via 0031(040)2838666 of mail naar info@vandenbergdesign.nl

 
  
 
 
 
 
Van den Berg design    Heytvelden 21    5673KH Nuenen     0031(040)2838666    info@vandenbergdesign.nl