Interieur ontwerp
 

Verschillende klanten hebben uiteraard verschillende wensen en behoeftes. Iedere ruimte heeft een passend interieur ontwerp nodig, om optimaal te kunnen worden benut. Om ervoor te zorgen dat uw ruimte aan uw wensen voldoet, krijgt u bij Toine van den Berg Design interieurarchitectuur de mogelijkheid om uw wensen op papier te zetten. Hierdoor ontstaat er een pakket aan eisen. Deze eisen worden door uw interieur architect vervolgens verwerkt in het interieur ontwerp op maat, waarin u goed kunt zien wat het eindresultaat zal worden.

Binnenhuis architect Toine van den Berg, eigenaar van Van den Berg Design interieurarchitectuur, heeft door zijn ervaring als binnenhuis architect alles in huis om zowel interieur advies en totaalconcepten als een ontwerp op maat te leveren, die bij de wensen en behoeftes van verschillende doelgroepen aansluiten. Zo behoren particulieren, hotels en kantoren tot zijn vaste klantenkring. Bij de interieur ontwerpen wordt er rekening gehouden met o.a. lichtpartijen, passende kleuren en de lijnen die door een ruimte lopen. Hierdoor wordt functionaliteit met stijl en creativiteit gecombineerd.

Het is de taak van een binnenhuis architect om ervoor te zorgen dat klanten uit allerlei verschillende doelgroepen een tevreden gevoel krijgen bij een eindresultaat. Er wordt evenveel aandacht besteed aan particulieren als aan een project voor een hotel of kantorencomplex. Een interieur ontwerpen vraagt om kennis en inzicht, evenals het geven van gedegen interieuradvies. Daarom kunt u altijd met een gerust hart aankloppen bij binnenhuis architect Van den Berg Design interieurarchitectuur!

Voor meer informatie over onze binnenhuis architecten, interieur stylisten, Toine van den Berg of interieur advies voor particulieren, hotels en bedrijven neemt u contact op via 0031(040)2838666 of mail naar info@vandenbergdesign.nl

 
  
 
 
 
 
Van den Berg design    Heytvelden 21    5673KH Nuenen     0031(040)2838666    info@vandenbergdesign.nl